Kaarthouders

Hard kunststof kaarthouders

Hoesjes voor plastic cards / badges op zowel staand (portrait) of liggend (landscape) formaat.

Hard kunststof kaarthouders

Elke kaarthouder is geschikt voor minimaal 1 card, maar er zijn ook diverse modellen leverbaar waarin men 2 of meer cards kan steken.
Lees meer

Bedrukte kaarthouders

Flexibel kunststof mapjes, voorzien van transparante insteekpockets.

Bedrukte kaarthouders

Door de kaarthouders te bedrukken zijn ze voorzien van uw eigen huisstijl en heeft de kaarthouders een dubbele functie; bescherming en promotie.
Lees meer

Flexibele kaarthouders

Hoesjes van vinyl voor cards / badges op zowel staand (portrait) of liggend (landscape) formaat.

Flexibele kaarthouders

Elke kaarthouder is geschikt voor minimaal 1 card, maar er zijn ook diverse modellen leverbaar voor bijvoorbeeld grotere card formaten of meerdere cards.
Lees meer

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.