Plastic prijskaarten

Zelf toonbankkaartjes printen met uw eigen kaartprinter, op elk moment

Product- en prijskaarten op creditcard formaat

Speciaal voor de fresh-food markt levert Card Vision de apparatuur en benodigdheden waarmee u in eigen beheer plastic prijskaarten kunt maken.
Een fraaie aanvulling op uw product-presentatie.

Deze plastic prijskaarten zijn zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld vitrines met vlees, brood, gebak, verse vis, chocolade of andere etenswaren.
Maar ook aan toonbankkaartjes voor bijvoorbeeld een catering saladebuffet, wijnen of kazen zijn deze plastic kaarten een perfect informatie-middel.

De voordelen van plastic prijskaarten

Tijdwinst

  • Maximale flexibiliteit en reactiviteit:
    druk uw toonbankkaartjes af op aanvraag, rechtstreeks op de plaats van verkoop, en profiteer van een correcte labeling in real time.
  • Onafhankelijkheid:
    u bent niet meer gebonden aan leveringstijden en minimumorders van uw labelleveranciers.

Een sterker merk imago

  • Unieke toonbankkaartjes:
    personaliseer uw plastic prijskaarten met uw logo en uw keuze van grafische elementen om u te onderscheiden van uw concurrenten.
  • Professionele uitstraling van uw uitgestalde producten:
    creëer harmonie tussen al uw schappen en trek de aandacht van de klant met aantrekkelijke labels.
  • Duidelijke en leesbare communicatie met zwarte labels en wit afdrukwerk, met een “leistenen” afwerking.

Zichtbaarheid + hygiëne + veiligheid

  • Ideale afmetingen:
    dankzij het compacte creditcardformaat blijven uitgestalde producten duidelijk zichtbaar.
  • Hygiëne en weerstand: heel gemakkelijk schoon te maken;
    plastic prijskaarten zijn kou- en vochtbestendig.
  • Geschikt voor contact met voedsel:
    De Evolis plastic prijskaarten en linten voor het maken van toonbankkaartjes voor verse producten voldoen aan de normen van de voedingsmiddelenindustrie.

U kunt voldoen aan de geldende voorschriften

  • Vermeld alle informatie over uw producten, zoals:
    – Productnaam
    – Prijs en meeteenheid
    – De oorsprong van vleesproducten
    – Voor vis: wetenschappelijke naam, productiewijze, visgebied en -subgebied en gebruikt vistuig
  • Allergenen die moeten worden aangegeven
    Volgens de Europese INCO-wetgeving van december 2014 moeten onderstaande 14 allergenen die mogelijk in de afgewerkte
    producten zitten, verplicht worden aangegeven:

De werkwijze

Gegevens invoeren

Kaart printen met wit lint

Klaar voor gebruik in ± 5 seconden!