Maximale flexibiliteit

In de hoogst haalbare kwaliteit uw eigen kaartprinter blanco credit-card formaat plastic kaarten full color afdrukken?

Hiervoor heeft Card Vision het AVB pakket leverbaar.

Alle benodigdheden voor het maken van 500 full color kaarten worden geleverd.

Creëer layouts naar wens

Voer direct wijzigingen door op kaartlayouts zoals kleur, jaartal of achtergrondfoto.

Simpelweg het aangepaste design afdrukken op de blanco plastic kaart en het nieuwe pasje is bruikbaar.

Een flexibele oplossing om in hoge kwaliteit uw eigen plastic kaarten uit te geven.

Door het zelfstandig printen van blanco kaarten in full color kunt u zoveel wisselen in ontwerpen als u wilt.

Comleet pakket all-inclusive

Geef zelf op ieder gewenst moment de passen uit met het complete pakket.

Alle materialen worden meegeleverd; kaartprinter, blanco kaarten, full color printlinten en de software.

U kunt direct van start!

Heeft u later nog aanvullende verbruiksmaterialen nodig dan zijn deze natuurlijk eenvoudig na te bestellen.

 • Dubbelzijdige ReTransfer kaartprinter

  Evolis Avansia met USB én LAN aansluiting. Topmodel ReTransfer kaartprinter voor hoogste kwaliteit plastic kaarten afdrukken. Geschikt voor Windows®.

 • 500 blanco witte bankpassen

  Blanco PVC kaarten van de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk dat wij leveren is al meer dan 20 jaar succesvol en heeft een breed erkende positie als leidend merk plastic kaart producten. Geproduceerd volgens ISO 7810 normering.

 • 500 afdrukken printlint set

  Er wordt een set printlinten voor de Avansia kaartprinter meegeleverd, goed voor 500 afdrukken! De set bestaat uit een YMCK full color printlint en de bijbehorende transparante ReTransfer film.

 • Software

  cardPresso XXS software biedt een gereedschapskist vol met design tools zoals afbeeldingen, vormen, statische en dynamische velden zoals datum of print-teller Deze tools zijn samengevoegd met de drag and drop functionaliteit die het mogelijk maakt om snel een aantrekkelijke layout te maken voor uw bedrijf of organisatie.

€ 3.750,-

exclusief BTW

Echt een compleet pakket

In het AVB pakket wordt alles geleverd om in eigen beheer uw passen te gaan uitgeven:

 • High-end ReTransfer dubbelzijdige kaartprinter
 • Software
 • Blanco kaarten
 • Full color printlint set
 • 1 jaar gratis telefonische ondersteuning

 

Hiermee kunnen eenvoudig verschillende kaartlayouts geprint worden, met oneindige variatiemogelijkheden.

Geen voorbedrukte kaarten (met levertijd) achteraf personaliseren, maar een blanco kaart in zijn geheel zelf printen (instant) in de hoogst haalbare kwaliteit.

Doordat u alle benodigdheden in huis haalt, bent u niet meer afhankelijk van een externe leverancier voor uw bedrukte plastic kaarten.

Evolis Avansia ReTransfer kaartprinter

De Evolis Avansia ReTransfer kaartprinter is het perfecte antwoord op de normale dagelijkse vraag om allerlei soorten ID cards te personaliseren.

Dankzij de ReTransfer print technologie kan de printer geheel randaflopend full color printen, dus écht helemaal zonder witmarges.
Deze full color afdruk wordt geheel randaflopend onder een hoogglans laminaat film op de kaart aangebracht.

Het bewezen modulaire concept biedt de mogelijkheid om upgrade-vragen op elk moment in te vullen.
Standaard wordt de printer enkelzijdig geleverd en de machine kan worden opgewaardeerd met diverse opties.

 • 600 x 600 dpi

  De afdrukkwaliteit van 600 dpi wordt gebruikt om de full color bedrukking onder een hoogglans film te zetten. Dit geeft een zeer fraai en hoogst haalbare eindresultaat.

 • Hoge betrouwbaarheid

  De Evolis Avansia printer serie is een volledig doorontwikkeld hardware concept. Deze printers worden veel gebruikt bij overheidsdiensten vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit.

 • Tot wel 144 kaarten per uur

  Met 144 single-sided kaarten per uur biedt deze printer een optimale verhouding tussen de maximaal haalbare printkwaliteit tegen een haalbare snelheid.

 • Diverse uitbreiding opties

  Om tegemoet te komen aan specifieke wensen, kan de Avansia geconfigureerd worden voor alle types data encoding opties zoals magneetstrip, smartcards en contactless chipkaarten. Deze af-fabriek geconfigureerde codeeropties kunnen desgewenst worden gecombineerd.

 • Speciaal ontwikkeld

  Voor high quality ID card applicaties.

 • Optimale kwaliteit

  Voor het afdrukken van afbeeldingen en verbeterde printprestaties.

 • Verminderde slijtage

  Aan print heads in de kaartprinter. Dus langere levensduur van uw apparatuur

 • ISO standaarden

  Zonder compromis geproduceerd volgens ISO normeringen.

500 blanco witte bankpassen

In het pakket worden 500 stuks blanco plastic kaarten van de hoogst haalbare kwaliteit meegeleverd.

Het merk dat Card Vision levert, is al meer dan 20 jaar succesvol en heeft een breed erkende positie als leidend merk plastic kaart producten.
Deze blanco plastic kaarten steken met kop en schouders boven andere producten uit.

Printlint set 1.000 prints

Er wordt een set printlinten voor de Avansia kaartprinter meegeleverd, goed voor 500 afdrukken.

De set bestaat uit een YMCK full color printlint en de bijbehorende transparante ReTransfer film.

Deze printlinten worden in de Avansia kaartprinter geplaatst en beiden gebruikt om de blanco kaarten geheel in full color te printen.

De full color afbeelding wordt vanaf het YMCK  printlint tegen de transparante ReTransfer film geprint.
Daarna wordt de film op de kaart gelamineerd en is de bedrukte kaart compleet randaflopend en hoogglans afgwerkt.

 • YMCK full color

  Met het YMCK printlint kan een complete kaart worden geprint, met elke layout. Met de kleuren YMC wordt een full color afbeelding opgebouwd en het K gedeelte van het printlint kan worden gebruikt voor echt hard zwarte elementen, zoals teksten, nummers, barcodes, QR codes, enzovoorts.

 • ReTransfer film

  De ReTransfer film wordt gebruikt om de YMCK layout tegenaan te printen. Dit gebeurt aan de binnenkant van de film, waarna deze op de blanco witte kaart wordt gelamineerd. De bedrukking komt hiermee onder de gelamineerde film te liggen, wat leidt tot een hoogglans afwerking en verhoogde slijtvastheid.

 • Randafopend zonder witmarges

  Doordat de geprinte afbeelding iets groter gemaakt kan worden dan het netto-formaat plastic kaart, kan de witte kaart echt compleet randaflopend geprint worden, dus geheel zonder witmarges rondom.

 • Ontwerp gereedschappen

  CardPresso biedt een gereedschapskist vol met design tools zoals afbeeldingen, vormen, statische en dynamische velden zoals datum of print-teller Deze tools zijn samengevoegd met de drag and drop functionaliteit die het mogelijk maakt om snel een aantrekkelijke layout te maken voor uw bedrijf of organisatie.

 • Templates

  Meer dan 75 templates in cardPresso maken het opbouwen van een fraai ogende plastic kaart layout een stuk eenvoudiger. Gebruik 1 van de layouts, personaliseer in een handomdraai en printen maar!

 • Interne database

  In CardPresso XXS kunnen ingevoerde gegevens worden bewaard in een interne database. Het aantal records in deze database is onbeperkt. Let op; het is een interne database, die niet van buitenaf benaderd kan worden. Wilt u een externe database, zoals bijvoorbeeld het koppelen van een Excelsheet, kies dan voor versie XS.

 • Barcodes

  Een bibliotheek met een grote variatie 1D barcodes is in deze basisversie van cardPresso gewoon standaard aanwezig. Gebruik een gekozen barcodetype om kaarten te personaliseren met unieke gegevens uit de database of een vrij intstelbare nummerreeks.

 • Magneetkaarten coderen

  Zelfs al vanaf deze instapversie biedt cardPresso al de mogelijkheid tot het coderen van magneetkaarten. Beschrijf magneetkaarten met vaste gegevens of variabelen vanuit de datbase.

 • Licentie sleutel

  De CardPresso plastic kaart software pakketten worden geleverd met een unieke licentie-code, zonder aanvullende abonnementskosten. De licentie wordt éénmalig verstrekt en kan op verschillende computers gebruikt worden.

cardPresso XXS software

Voor het in eigen beheer printen van de plastic kaarten levert Card Vision niet alleen de kaartprinter en benodigde verbruiksmaterialen, maar ook bijbehorende plastic kaart software mee in het RT pakket.

CardPresso is plastic kaart software speciaal gebaseerd op het formaat van een plastic card en in diverse talen instelbaar, waaronder Nederlandstalig.

De meegeleverde cardPresso XXS is onze entry-level plastic kaart software die diverse ontwerp- en print-gereedschappen biedt om ID Cards te printen.