Evolis Avansia

  • Dubbelzijdig ReTransfer

    De Evolis Avansia is een dubbelzijdige kaartprinter volgens het ReTransfer printprincipe. Uiteraard kan er ook enkelzijdig worden afgedrukt.

  • Full color printen

    De Evolis Avansia is een Full color cardprinter om de gehele kaart, echt compleet randaflopend zonder witmarges van rand tot rand te printen.

  • 600 dpi

    Met een afdrukkwaliiteit van 600 dpi waar andere cardprinters 300 dpi afdrukken. Afbeeldingen, (micro)teksten en watermerken worden perfect en in high definition op de plastic kaart geprint.

ReTransfer printtechniek

De Evolis Avansia is een card printer met superieure Retransfer technologie voor zeer hoge kwaliteit card productie.

Ontworpen voor veelvuldig gebruik, de Avansia is zeer robuust gebouwd.

De printer biedt de mogelijkheid om ruim 140 kaarten per uur te printen in full color (enkelzijdig) en is ideaal voor uitgifte van plastic kaarten van middelgrote en grote oplages.

De Evolis Avansia kaartprinter garandeert de mogelijkheid om écht randaflopend te printen omdat de transferfilm aangebracht wordt over de gehele kaart.
De Evolis High Trust consumables dragen bij aan het hoogwaardige resultaat.

De Avansia Retransfer technologie maakt het mogelijk om op vele types kaarten te printen (PVC, PET, polycarbonate, ABS).

Zelfs als het oppervlak niet geheel vlak is, zoals bijvoorbeeld bij smartcards of (contactloze) chipkaarten, wordt de afdruk perfect overgebracht.

De bedrukking wordt namelijk niet rechtstreeks op de kaart wordt geprint, maar in spiegelbeeld tegen de transferfilm, welke daarna op het kaartoppervlak wordt aangebracht.
De standaard ingebouwde card flattener draagt bij aan het perfecte resultaat.

Diverse uitbreidingsopties

Om tegemoet te komen aan specifieke wensen, kan de Avansia geconfigureerd worden voor alle types data encoding opties zoals magneetstrip, smartcards en contactless chipkaarten.

Deze af-fabriek geconfigureerde codeeropties kunnen desgewenst worden gecombineerd.

Snel en efficiënt

De Evolis Avansia is voor een retransfer cardprinter buitengewoon snel met een uitvoer van 144 single-sided color cards per uur.

Dankzij de uitneembare in- en uitvoer (allebei 250 cards) en high capacity consumables (500 prints per rol), is het mogelijk om uw cardprojecten zonder veel onderbrekingen te verzorgen.

De Evolis Avansia is standaard voorzien van een USB 2.0 poort en een TCP-IP 10BaseT, 100BaseT (Traffic Led) Ethernet poort voor koppeling met een LAN netwerk.

Robuust en veilig

De Avansia is robuust en betrouwbaar ontworpen om intensief te gebruiken.

De standaard 3 jaar garantie en levenslange garantie op de printkop zorgen voor een lange-termijn investering.
De Avansia kan gebruikt worden in kritische omgevingen (stof, hitte) door zijn luchtdichte opbouw.

De Avansia kan eenvoudig buiten bedrijf gesteld worden door de RFID electronic key te verwijderen.
Dit maakt het heel simpel om de printer te wapenen tegen ongewenst gebruik.

Verder is optioneel een mechanisch slot beschikbaar, om de verbruiksmaterialen te kunnen afsluiten voor toegang.
En tot slot is de Avansia met een security slot (Kensington® type) uitgerust.

Evolis HighTrust supplies

De Evolis High Trust ribbons worden gebruikt om de printkwaliteit en duurzaamheid van de geprinte kaarten te maximaliseren.

Verder dragen deze verbruiksmaterialen bij aan de levensduur van de printkop en de algehele betrouwbaarheid van de printer.

De Evolis Avansia bevindt zich met de fabrieks-adviesprijs in de hogere prijsklasse vanaf € 3.995,-.

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.