Wij zijn gesloten op Goede Vrijdag en 2e Paasdag

Dinsdag 6 april 09:00 uur zijn wij weer geopend.

VROLIJK PASEN!

Wij zijn gesloten tot maandag 04-01-2021 09:00 uur

PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND 2021 !

Wij zijn gesloten op donderdag 13 mei
en vrijdag 14 mei.

Maandag 17 mei om 09:00 uur zijn wij weer geopend.

Software

Voor elke cardprinter, merk onafhankelijk

Voor het in eigen beheer printen van plastic kaarten heeft Card Vision niet alleen de kaartprinter, maar ook bijbehorende plastic kaart software leverbaar.

cardPresso software werkt met alle bekende kaartprinter merken en modellen en is dus zeer breed inzetbaar.

Software geschikt voor Windows® of Apple®

CardPresso is plastic kaart software speciaal gebaseerd op het formaat van een plastic card en is geschikt voor zowel Windows® en Apple Macintosh® . De software is in diverse talen instelbaar, waaronder Nederlandstalig.

Diverse licentie versies, oplopend in functionaliteit en prijs.

Start met XXS met de basisfuncties voor card design en gebruik voorgedefiniëerde templates, Barcodes 1D, WIA/TWAIN en DirectShow acquisitie en ook Magneet coderen.

Maak eenvoudig uw eigen database in de software aan

 • Interne database

  cardPresso XSS plastic kaart software maakt gebruik van een interne database. De opzet van deze database (alle verschillende velden) is naar eigen wens te definiëren. Velden toevoegen in de database kan met een druk op de knop. De database kan daarna gevuld worden met een onbeperkt aantal records. De database is intern, dus kan niet van buitenaf benaderd of geimporteerd worden.

 • Drag and drop

  Diverse elementen zijn direct op het kaartontwerp te slepen. Denk aan tekst, barcode, grafische vormen (cirkels, lijnen, stervormen, vierkanten) en clipart of logo's. Daarna zijn deze elementen met een muisklik te wijzigen in bijvoorbeeld kleur, grootte, vulling, buitenlijn, enzovoorts.

 • Barcode

  XSS editie biedt de mogelijkheid om 1-D barcodes op de kaart te plaatsen. De bron van deze barcode kan bijvoorbeeld een serienummer of een ingevuld databaseveld met gegevens zijn zoals een personeelsnummer.

 • Magneetstrip coderen

  Zelfs al in deze XXS versie van cardPresso is het mogelijk om magneetkaarten te printen en tegelijkertijd te coderen. Hiervoor is het natuurlijk wel nodig dat uw kaartprinter met een encoder is uitgerust, maar de software zelf is er al op voorbereid. De magneetstrip kan gecodeerd worden met vaste nummers, oplopende serienummers of gegevens uit de cardPresso database.

Met tijdbesparende mogelijkheden kunnen ID kaarten in een handomdraai gemaakt worden.

Alle features van bovenstaande versie en meer zijn toegevoegd in deze versie van cardPresso.

Maak eenvoudig gebruik van uw bestaande database

 • Excel, CSV en TXT koppeling

  XS plastic kaart software is te koppelen met een bestaande database zoals bijvoorbeeld een Excelsheet. Dit biedt de mogelijkheid om de bestaande database-informatie te gebruiken binnen de cardPresso plastic kaart software. Hiermee kan snel en veilig een gepersonaliseerde kaart geprint worden zonder dat gegevens handmatig (of dubbel) moeten worden ingevoerd.

 • Drag and drop

  Het koppelen van een bestaande Excel file biedt de mogelijkheid om door middel van drag and drop de kolommen uit de Excel database direct op het kaartontwerp te slepen. Daarna zijn de velden met een muisklik te wijzigen in bijvoorbeeld lettertype, grootte, vet, cursief, enzovoorts. Dit maakt het tot een veilige manier om fouten te beperken en bespaart u tijd, geld en hoofdbrekens.

 • QR code

  XS editie biedt ook de optie om QR codes op de kaart te plaatsen met gegevens zoals medewerkers-ID of naam. Voor het printen met een QR code hoeft alleen maar de geplaatste QR gekoppeld te worden met een kolopm uit de database en cardPresso’s software doet automatisch de rest.

 • Wachtwoord bescherming

  U kunt ongeoorloofde wijzigingen van het kaartontwerp, toegang tot de database of het printen uitsluiten door verschillende fases van het kaartproductie proces af te sluiten met een wachtwoord. Stel voor dat u medewerkers wel de mogelijkheid wilt bieden om plastic kaarten te printen, maar niet wilt dat ze het kaartontwerp kunnen wijzigen. Geen probleem want een wachtwoord slot op alleen het ontwerp laat printen wel toe, maar ongewenste ontwerpwijzigingen niet. Of beperk de mogelijkheden voor wie de ID kaarten mag printen.

Voor het regelmatig printen van foto ID kaarten op een centrale plaats.

Alle features van bovenstaande versies en meer zijn toegevoegd in deze versie van cardPresso.

Centrale controle

 • Gepersonaliseerde functionaliteit door Scrips

  De XM plastic kaart software biedt de mogelijkheid om de workflow te sturen door middel van een script. Scripts maken het mogelijk om vergaande personalisatie van de plastic kaart te realiseren, allemaal met gegevens vanuit een database. Voor het schrijven van scripts heeft u programmeerkennis nodig.

 • MS Access + SQL Lite Database koppeling

  XM editie bespaart ook tijd door direct samen te werken met uw MS Access of SQLite database en zo het kaart productieproces te optimaliseren.

 • Automatische gezicht uitsnede in pasfoto

  XM plastic kaart software biedt automatische uitsnede van het gezicht in een pasfoto. Dit maakt verdere fotobewerking onnodig en bespaart tijd in het plastic kaart productieproces. cardPresso maakt snel en efficiënt een uitsnede van de foto, gebaseerd op de definitie van uw kaartlayout.

 • 2D barcodes

  XM editie beschikt over meer dan 10 verschillende 2D barcodes, die meer informatie kunnen bevatten dan traditionele 1D barcodes.

Hoogwaardige features zoals multi-layout ondersteuning, UV printing, gebruikers-toegang management en codeerfaciliteiten.

Alle features van bovenstaande versies en meer zijn toegevoegd in deze versie van cardPresso.

Beveiliging en geautomatiseerde processen

 • Live bi-directionele connectie met een Database met ODBC drivers

  Het gevaar dat de data op de plastic kaarten niet up-to-date is, wordt door de XL editie beëindigd door een rechtstreekse bi-directionele koppeling met uw centrale Database door het gebruik van ODBC drivers.

 • UV printen

  UV geprinte items zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar verschijnen zodra ze worden beschenen door een UV lichtbron. Dit maakt het stukken lastiger om de plastic kaarten te vervalsen. XL editie maakt he mogelijk om met UV print vaste elementen zoals logo’s of trademarks aan te brengen, óf zelfs dynamische elementen zoals een naam, foto en ID nummer van de kaarthouder. Dit zorgt voor een extra beveiliging van de plastic kaart.

 • Multi layouts

  XL plastic kaart software draait niet alleen om beveiliging maar ook om efficiency. Daarom is ook de multi-layout toepassing ingesloten, die het mogelijk maakt om in 1 opdracht een reeks plastic kaarten te printen met verschillende layouts gebaseerd op een database voorwaarde. Met de multi-layout toepassing kiest de XL editie uit verschillende layouts de juiste versie voor elke medewerker gebaseerd op informatie in de database.

 • Contactchip en contactloos RFID + NFC coderen

  Bedrijfsbeveiliging staat hoog in het vaandel, wat betekent dat meer en meer bedrijven bewegen naar het gebruik van contactloze chipkaarten om de kaarthouder’s identiteit en toegang te beheren. cardPresso’s XL editie ondersteunt coderingen zoals MIFARE® Ultralight.

 • Gebruikers toestemming

  Bedrijven met een beveiligings-bewustzijn weten dat het belangrijk is om te monitoren wie er toegang heeft tot informatiestromen. XL editie’s “User Permissions” en “Audit Report” features houden bij welke handelingen er in de cardPresso software verricht zijn zodat de informatiestromen veilig en beheerst blijven.

 • Autoprint

  In bepaalde omgevingen moet het printen van plastic kaarten geïntegreerd worden met third-party systemen zoals ERP. Daatom biedt de XL plastic kaart software de mogelijkheid om cardPresso te configureren zodat een specifiek layout onder specifieke database condities wordt afgedrukt.

High security level gecodeerde kaarten, multi-site werkstations en printen op afstand.

Alle features van bovenstaande versies en meer zijn toegevoegd in deze versie van cardPresso.

Hoge beveiliging, serveromgeving + werkstations

 • DESFire codering

  DESFire coderingen, inclusief NFC, is beschikbaar in de XXL plastic kaart software. De MIFARE® DESFire mogelijkheid geeft toegang tot het volledig customizen van de data-organisatie in de plastic kaart door het gebruik van het Application/File systeem, waardoor het zeer flexibel toepasbaar is. De toegevoeging inclusief key diversificatie, op zowel plastic kaart als applicatie niveau biedt een hoge beveiligingsprestatie.

 • Meerdere werkstations

  XXL plastic kaart software is de passende oplossing wanneer u meerdere gebruikers en werkstations in hetzelfde netwerk toegang wilt bieden tot cardPresso in een hoog beveiligde omgeving. De Net-licentie is opgebouwd uit 1 server licentie + 15 gebruikers, zodat het niet nodig is om de USB key in de client’s werkstations te steken.

 • Printen op afstand

  Door een web print server te gebruiken biedt cardPresso XXL de mogelijkheid om plastic kaarten op afstand te printen door het sturen van een XML aanvraag naar de web print server. Door gebruik te maken van een voorgeconfigureerde plastic kaart in uw backoffice, kan de data op afstand (bijvoorbeeld door een website applicatie) worden ingegeven en het printverzoek naar de print server gestuurd worden waar de XXL licentie actief is. Uw kaarten zijn op die manier beschikbaar in de backoffice in slechts een paar seconden.

 • 2D barcodes

  XM editie beschikt over meer dan 10 verschillende 2D barcodes, die meer informatie kunnen bevatten dan traditionele 1D barcodes.

 • Licentie sleutel

  CardPresso software wordt geleverd met een unieke hardware USB dongle. Deze USB dongle bevat de aangekochte licentie-code, zonder aanvullende abonnementskosten. De licentie wordt éénmalig verstrekt en komt hiermee in uw eigen bezit. Let wel op dat verlies van de USB dongle ook verlies van de licentie betekent.

 • Op een andere PC gebruiken?

  CardPresso software is te installeren op verschillende computers. Omdat de licentie op de USB dongle staat, is deze eenvoudig te verplaatsen naar een andere computer. Bij wisseling tussen pc's simpelweg de USB dongle insteken en verder werken (exclusief de data aanwezig op de oude PC).

 • Upgrades

  Het is altijd, ook achteraf, mogelijk om de aangekochte cardPresso versie te upgraden naar een versie met meer functionaliteit. Wij verzorgen dit via de server van cardPresso en u kunt zelf eenvoudig de nieuwe upgrade in de USB key laden.

Specificatie tabel

SOFTWARE & INSTALLATIE

Volledige Setup op USB Key
USB Key Beveiliging
Digitale Handleiding PDF
Automatische en gratis versie upgrades
Systeem Editie Upgrades op afstand
Netwerk licentie voor 16 PCs

GEREEDSCHAPPEN

Clipart & Vormen
Variabele Objecten (Print Datum, Print Counter,…)
Barcodes 1D
Barcodes 2D
QR codes
Gepersonaliseerde mogelijkheden door middel van eigen scripts

AFBEELDINGEN

 
DirectShow afbeeldingen ophalen
WIA & TWAIN afbeeldingen ophalen
Ingebouwde afbeeldingseditor
Handtekeningen acquisitie
Foto’s ophalen direct door camera SDK (alleen Windows)
Automatische gezichtsdetectie in Live Acquisition
Automatische FaceCrop
Vingerafdruk acquisitie (alleen Windows)

GEBRUIKERS INTERFACE

Card Templates
Teksten en afbeeldingen aanpassen in Card Design
Database scherm
Document paswoord bescherming
Productie modus
Codeer scherm
Multi-Layout ontwerpen
Gebruikers Toestemming & Beperking Logs (audit report)

PRINTEN

Print Spooler Management (Card by Card, All print Operations, Wait for user)
Enkel- en dubbelzijdig afdrukken
Ethernet printers ondersteund
Conditioneel afdrukken
Overlay/UV/F Panel Management (alleen Windows)
Autoprint - Automatisch printen bij DB update (alleen Windows)
Web print server (alleen Windows)

DATABASE

Interne database met foto-koppeling
Records doorzoeken
XLS, XLSX, CSV & TXT verbinding
MS Access (alleen Windows) & SQLite met afbeeldingsveld
Records zoeken (Query)
OLE objecten & afbeelding database records
ODBC connectie naar externe database

CODEER MOGELIJKHEDEN (alleen Windows)

Magneetstrip coderen
Contact SmartCard plugin - externe app uitvoeren
Contact Smartcard chipkaart coderen
Contactloos RFID coderen
Interne en externe RFID ondersteuning
MIFARE® CLASSIC
MIFARE® UltraLight®
MIFARE® DESFire®