Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorbedrukte cards zelf personaliseren

Met onze pakket aanbiedingen uit de F-serie worden voorbedrukte plastic kaarten gepersonaliseerd met een kaartprinter. Alle benodigdheden zijn door Card Vision gebundeld en vormen een complete oplossing om in uw eigen beheer hoge kwaliteit gepersonaliseerde pasfotokaarten uit te geven, bijvoorbeeld een bedrijfslegitimatie of identiteitspas.

Hoogste kwaliteit, snelste werkwijze

In de pakketten worden topkwaliteit plastic kaarten met uw eigen ontwerp voor u voorbedrukt. Variabele zwarte teksten, nummers, barcodes, QR codes én een full color pasfoto kunnen daarna eenvoudig en snel op de kaarten worden geprint met de kaartprinter. Doordat de kaarten al zijn voorbedrukt, is het personaliseren in een oogwenk gebeurd.

Complete pakketbundels

kaartprinter blanco kaarten printlinten software

In de pakketten wordt alles geleverd om in eigen beheer uw passen te gaan uitgeven:

 • Dubbelzijdig full color voorbedrukte kaarten
 • Evolis kaartprinter
 • cardPresso software
 • Printlint voor het personaliseren met pasfoto

Met de offset voorbedrukte plastic kaarten wordt de hoogste kwaliteit gehaald voor uw basiskaart. Met de kaartprinter personaliseert u deze kaarten op elk gewenst moment en bent u niet meer afhankelijk van een externe leverancier voor uw plastic kaarten.

dame met plastic kaart in hand met eigen ontwerp en pasfoto variabele data barcode

4 opties

Al onze pakketbundels worden compleet geleverd inclusief Evolis kaartprinter, cardPresso software, dubbelzijdig offset voorbedrukte kaarten, full color printlint voor de pasfoto en personalisatie, plus een basis schoonmaakset.

Het verschil in de 4 pakketten is te vinden in het aantal meegeleverde voorbedrukte plastic kaarten:

ZF 1

Compleet pakket met 100 voorbedrukte kaarten

ZF 2

Compleet pakket met 250 voorbedrukte kaarten

ZF 5

Compleet pakket met 500 voorbedrukte kaarten

ZF 10

Compleet pakket met 1.000 voorbedrukte kaarten

Kaartprinter
Evolis cardprinter. Enkelzijdig standaard, maar ook dubbelzijdig als optie verkrijgbaar.
Voorbedrukte kaarten
Hoogste kwaliteit, 2 zijden compleet full color voorbedrukt met uw eigen ontwerp.
Software
cardPresso licentie, geen abonnementskosten. Voor het invoeren en printen van de variabele personalia.
Printlint
½ panel YMCKO full color printlint voor de kaartprinter.

Voorbedrukte kaarten

dubbelzijdig full color offset bedrukt hoogste kwaliteit bankpas formaat mat of glanzend

In het pakket worden plastic kaarten van de hoogst haalbare kwaliteit meegeleverd. Compleet full color bedrukt aan 2 zijden, met uw eigen ontwerp. Logo’s teksten, achtergrondafbeeldingen; de mogelijkheden zijn eindeloos. U heeft de keuze uit een afwerking met mat of glanzend laminaat.

Offset bedrukte kaarten worden op exact dezelfde manier geproduceerd als bankpassen en worden zonder compromis geproduceerd volgens ISO normeringen, dus op het exacte formaat van een bankpas: 85,6 x 54 x 0,76 mm met ronde hoeken.

pak van 100 stuks full color voorbedrukte kaarten op bankpas formaat

Zenius

kaartprinter  enkelzijdig Windows Apple Mac Linux

De Evolis Zenius Classic is een volledig doorontwikkelde enkelzijdige kaartprinter volgens het Direct-to-card printprincipe en wordt in het ZF pakket standaard meegeleverd.

De Zenius kaartprinter kan de voorbedrukte cards perfect printen met de variabele full color pasfoto en zwarte teksten, nummers, barcodes, QR codes, enzovoorts.

De printer is te gebruiken op Windows en Mac OS en er is de Evolis Print Service (print-plug-in) beschikbaar voor afdrukken vanaf Android en iOS mobiele apparaten.

cardPresso

Lite interne database  50 records barcodes magneetstrip coderen drag and drop

CardPresso XXS Lite software biedt een complete set van basisfuncties voor het printen van plastic kaarten, zoals de mogelijkheid om teksten, serienummers, clipart, vormen, logo’s en barcodes te integreren in het kaartontwerp. Zelfs het coderen van magneetstrips wordt ondersteund.

Om het gebruiksgemak te vergroten, maakt de software gebruik van een interne database met foto-koppeling. Bovendien is het mogelijk om foto’s te importeren via WIA/TWAIN of DirectShow acquisitie, waardoor het gemakkelijk wordt om afbeeldingen toe te voegen aan de kaartontwerpen.

De cardPresso XSS Lite plastic kaart software is voorzien van een interne database voor 50 records. U heeft volledige vrijheid om de opzet van deze database, inclusief alle verschillende velden, naar eigen wens te definiëren. Het toevoegen van nieuwe velden aan de database is eenvoudig met slechts één druk op de knop. De database kan vervolgens worden gevuld met een onbeperkt aantal records. Het is belangrijk op te merken dat de database volledig intern is, waardoor externe toegang of importeren van buitenaf niet mogelijk is.

In de software zijn verschillende elementen beschikbaar die u direct naar het kaartontwerp kunt slepen. Denk hierbij aan tekst, barcodes, grafische vormen zoals cirkels, lijnen, stervormen en vierkanten, evenals clipart en logo’s. Het aanpassen van deze elementen is zeer gebruiksvriendelijk; met slechts een muisklik kunt u bijvoorbeeld de kleur, grootte, vulling, buitenlijn, en andere eigenschappen ervan wijzigen. Dit maakt het eenvoudig om het kaartontwerp snel naar wens aan te passen.

Met de XSS editie van de software kunt u 1-D barcodes op de kaart plaatsen. Deze barcodes kunnen worden gegenereerd vanuit verschillende bronnen, zoals een serienummer of een ingevuld databaseveld met gegevens, zoals bijvoorbeeld een personeelsnummer. Hierdoor kunt u op een eenvoudige en flexibele manier barcodes aan de kaart toevoegen.

Zelfs in de XXS versie van cardPresso is het al mogelijk om magneetkaarten te printen en gelijktijdig te coderen. Uiteraard vereist dit dat uw kaartprinter is uitgerust met een encoder, maar de software is al volledig voorbereid op deze functionaliteit. De magneetstrip kan worden gecodeerd met vaste nummers, oplopende serienummers of gegevens die afkomstig zijn uit de cardPresso database. Hierdoor biedt de software een handige oplossing voor het efficiënt printen en gelijktijdig coderen van magneetkaarten met diverse gepersonaliseerde gegevens.

cardPresso software met pasfoto, personalia en barcode

Werkwijze

kaart ontwerpen gegevens invoeren printen

In de meegeleverde cardPresso software maakt u eenmalig een kaartproject, bestaande uit 2 onderdelen:

 1. De personalisatie layout.
  Dit is het ontwerp van de kaart met alle variabele gegevens zoals de pasfoto, teksten, nummers, barcodes, QR codes, enzovoorts.
 2. De database.
  Dit zijn de invulvelden voor de variabele gegevens en deze velden kunt u gaan invullen met eigen data.

Zodra u een kaartproject heeft gemaakt, dan kunnen de variabele gegevens in de database worden ingevoerd. De voorbedrukte kaart kan nu met de Evolis Zenius kaartprinter in 1 keer worden gepersonaliseerd en de kaart is direct klaar voor gebruik. Wilt u kaarten dubbelzijdig personaliseren, dan is het mogelijk de kaart handmatig om te draaien, of optioneel is een dubbelzijdige kaartprinter leverbaar.

U kunt zoveel verschillende kaartprojecten maken als u wilt en deze herhaaldelijk gebruiken, uiteraard met nieuwe variabele gegevens die u in de database invult.

Dubbelzijdig voorbedrukte kaarten met Evolis Zenius kaartprinter printen met personalia en pasfoto

Prijzen

complete levering bundel pakket all in prijs geen extra kosten

Onderstaande prijzen zijn compleet inclusief Evolis kaartprinter, cardPresso software, dubbelzijdig offset voorbedrukte kaarten, printlint, een basis schoonmaakset, garantie op de kaartprinter en 1 jaar gratis telefonische ondersteuning. Een complete prijs zonder verassingen of extra kosten.

ZF1

100 kaarten
950
-
exclusief BTW
 • 100 plastic kaarten*
 • Evolis Zenius Classic kaartprinter
 • Basis schoonmaakset
 • ½ panel full color printlint 400 prints
 • cardPresso XXS Lite software
 • 2 jaar garantie op de kaartprinter
 • 1 jaar gratis telefonische ondersteuning

ZF2

250 kaarten
1025
-
exclusief BTW
 • 250 plastic kaarten*
 • Evolis Zenius Classic kaartprinter
 • Basis schoonmaakset
 • ½ panel full color printlint 400 prints
 • cardPresso XXS Lite software
 • 2 jaar garantie op de kaartprinter
 • 1 jaar gratis telefonische ondersteuning

ZF5

500 kaarten
1090
-
exclusief BTW
 • 500 plastic kaarten*
 • Evolis Zenius Classic kaartprinter
 • Basis schoonmaakset
 • ½ panel full color printlint 400 prints
 • cardPresso XXS Lite software
 • 2 jaar garantie op de kaartprinter
 • 1 jaar gratis telefonische ondersteuning

ZF10

1.000 kaarten
1215
-
exclusief BTW
 • 1.000 plastic kaarten*
 • Evolis Zenius Classic kaartprinter
 • Basis schoonmaakset
 • ½ panel full color printlint 800 prints
 • cardPresso XXS Lite software
 • 2 jaar garantie op de kaartprinter
 • 1 jaar gratis telefonische ondersteuning

* Plastic cards op bankpasformaat, dubbelzijdig full color voor u voorbedrukt in offset.
Geheel met uw eigen ontwerp, naar wens met mat of glanzend laminaat afgewerkt.

Garantie en support

telefonische ondersteuning 1 jaar gratis fair use

Er geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar op de printer* en daarbij krijgt u van ons 1 jaar gratis telefonische ondersteuning, op basis van Fair UseIs het 1e jaar gratis ondersteuning voorbij, dan is het altijd mogelijk om de support uit te breiden, kijk hier voor de mogelijkheden.

*Garantie onder voorbehoud van naleving van specifieke voorwaarden en het gebruik van Evolis High Trust® linten.
Card Vision bellen voor ondersteuning

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Fair Use

Printer inclusief 1 jaar gratis telefonische support

Wanneer u een nieuwe printer bij ons aanschaft, staan wij uiteraard klaar om u te assisteren bij eventuele ondersteuningsvragen. Bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft bij de installatie of als u geconfronteerd wordt met verwarrende foutmeldingen. Dit is de toegevoegde waarde die Card Vision biedt.

Ons idee van Fair Use

Onze support is gebaseerd op een redelijk beroep op onze tijd en expertise. Dit betekent dat we geen uitgebreide training voor het gebruik van de kaartprinter of software verzorgen, maar we zullen u zeker op weg helpen.

Wat bieden we naast telefonische support

Voor de kaartprinter installatie en -gebruik zijn printerdrivers en handleidingen beschikbaar in onze support-sectie op de website. Binnen de cardPresso software vindt u een uitgebreide handleiding in het help-menu.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

7 panel ½YMCKO•KO full color printlint

Het afdruklint bestaat uit maar liefst zeven opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart, transparant en nóg een keer zwart en transparant: YMCKOKO.

De YMC panels zijn bij dit lint gehalveerd (daarom de naam ½YMC-KO-KO).
Hiermee kan een full color afbeelding van maximaal 35 mm op de kaart worden geprint.
De plaats op de kaart van de full color afbeelding is vrij te bepalen.

Met een lengte van 98 mm van de zwarte K en transparante O panels, kan de gehele kaart van links tot rechts geprint worden (near to edge).
Dit maakt het printlint ideaal geschikt voor het personaliseren van bijvoorbeeld offset voorbedrukte kaarten.

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van zeven panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het eerste K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes aan de voorzijde. Vervolgens wordt het geheel bedekt met de eerste transparante vernis-overlay (O).

Door de toevoeging van het zwarte 6e panel (K) kan de duplex mode van de Evolis Primacy optimaal benut worden. De kaart wordt omgedraaid en de achterzijde van de kaart wordt in zwart geprint met het extra K panel. Deze print kan ter bescherming worden afgedekt met de extra transparante vernis-overlay (O).

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

6-panel full color printlint

Het afdruklint bestaat uit zes opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart, transparant en nóg een keer zwart: YMCKOK.
Met een lengte van 98 mm per panel kan de gehele kaart van links tot rechts in full color geprint worden (near to edge).

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van zes panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het eerste K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes aan de voorzijde. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Door de toevoeging van het extra 6e panel (K) kan de duplex mode van de Evolis Primacy optimaal benut worden. De kaart wordt omgedraaid en de achterzijde van de kaart wordt in zwart geprint met het extra K panel.

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

Evolis kaartprinter direct-to-card dye sublimation printprincipe

5 panel ½YMCKO full color printlint

Het afdruklint bestaat uit vijf opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart en transparant: YMCKO.

De YMC panels zijn bij dit lint gehalveerd (daarom de naam ½YMCKO).
Hiermee kan een full color afbeelding van maximaal 35 mm op de kaart worden geprint.
De plaats op de kaart van de full color afbeelding is vrij te bepalen.

Met een lengte van 98 mm van het zwarte K en transparante O panel, kan de gehele kaart van links tot rechts geprint worden (near to edge).
Dit maakt het printlint ideaal geschikt voor het personaliseren van bijvoorbeeld offset voorbedrukte kaarten.

Evolis kaartprinter ½ panel printlint panels

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van vijf panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om de full color afbeelding van 35 mm op te bouwen. Het K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Printlinten Evolis kaartprinter ½ panel printvlak voor pasfoto

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing wordt de kleur van het printlint rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

Monochroom printlint

Het afdruklint bestaat uit één doorlopende kleur. De monochrome afdruk is een solide kleur, en het creëren van kleurgradaties (lichter of donkerder) is niet mogelijk. De printerstuurprogramma’s van Evolis bieden echter wel de optie om de monochrome afdruk in te stellen op “grijstinten”, waardoor de suggestie van lichtere of donkerdere tonen mogelijk is.

Monochroom printen is zeer kosteneffectief voor het personaliseren van voorbedrukte kaarten of het uitgeven van kaarten met één kleur.
Evolis biedt een uitgebreide serie aan monochrome printlinten:

De Evolis productlijn omvat verder nog speciale linten voor specifieke taken:

• Witte handtekening voor ondertekening of handgeschreven notities op de kaart.
• Krasfolie-inkt om een code of het ID-nummer van de kaarthouder te verbergen.
• BlackFLEX-lint voor personalisatie in zwart op materialen zoals papier of ABS-plastic.

Lint-besparende functie

Met deze functie in de Evolis printers, komt het verbruik van het lint wordt gebruikt overeen met het daadwerkelijk bedrukte oppervlak op de kaart, plus een marge van 7 mm.
Hierdoor wordt er minder monochroom lint gebruikt en wordt het aantal kaarten dat met één lint kan worden afgedrukt aanzienlijk verhoogd.

Gebaseerd op een afdrukcapaciteit van 1.000 prints, is het verbruik als volgt:

100% layout = 445 cards/rol
88% layout = 500 cards/rol
50% layout = 810 cards/rol
25% layout = 1370 cards/rol

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

5-panel full color printlint

Het afdruklint bestaat uit vijf opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart en transparant: YMCKO.
Met een lengte van 98 mm per panel kan de gehele kaart van links tot rechts in full color geprint worden (near to edge).

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van vijf panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

RETRANSFER CARD PRINTING

FULL COLOR PRINTEN
Plastic kaarten kunnen randloos en in volledige kleur worden bedrukt. Dit is bijzonder geschikt voor situaties waarin kleine oplages of frequente ontwerpwijzigingen nodig zijn.

INDIRECT OP DE KAART AANBRENGEN
In tegenstelling tot traditionele dye sublimation-printers voor kaarten die direct op de kaart printen, passen retransfer-printers de afdruk toe op een transparante film. Deze film wordt vervolgens thermisch verbonden met de plastic kaart.

UITSTEKENDE KWALITEIT
Retransfer-printers leveren een uitstekende printkwaliteit, wat resulteert in perfecte full-color foto’s of achtergronden. Het is echter aanbevolen om het printen van grote massieve vlakken in één kleur te vermijden, omdat dit mogelijk strepen in het vlak kan veroorzaken.

VOLLEDIG RANDLOOS PRINTEN
Dankzij het ReTransfer printproces is het mogelijk om echte rand-tot-rand dekking te bereiken zonder enige witte marge.

IDEAAL VOOR CHIPKAARTEN
Aangezien er tijdens het printproces geen direct contact is tussen de printkop en de kaart, wordt er geen invloed uitgeoefend op de contactchip, contactloze chip of antenne die zich in de kaart bevindt. In tegenstelling tot direct-to-card printers, waar afdrukproblemen kunnen ontstaan op de plek van de chip, ondervindt een retransfer-printer hier geen enkel probleem mee.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.

U belt ons, wij controleren uw aankoop

U gaat ons bellen voor ondersteuning?

Nogmaals: uitsluitend 1 jaar gratis telefonische ondersteuning volgens onze onderstaande voorwaarden. Let op dat wij hierop strikt controleren.

Heeft u een supportcontract bij ons afgesloten?
Wij vragen naar het factuurnummer wanneer u contact opneemt.

Recht op gratis ondersteuning

 1. Ik heb de printer nieuw bij Card Vision gekocht, en
 2. De aankoop is niet langer dan 1 jaar geleden gedaan, of
 3. Ik heb een supportcontract afgesloten.

Geen gratis ondersteuning

 1. Ik heb de printer niet bij Card Vision gekocht.
 2. Wel bij Card Vision gekocht, maar langer dan 1 jaar geleden.
 3. Ik heb de printer tweedehands gekocht.
 4. Ik heb geen supportcontract afgesloten.

Voldoet u aan de bovenstaande noodzakelijke voorwaarden? Bel dan

+31 (0)181 45 31 09

Voldoet u niet aan de genoemde voorwaarden?
Dan zullen wij u onherroepelijk wijzen op de mogelijkheden voor betaalde support.

DIRECT TO CARD PRINTING

DIRECT OP HET KAART OPPERVLAK
De kleuren van het  printlint worden met de printkop rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart geprint.

FULL COLOR PRINTEN
Een plastic kaart kan geheel of gedeeltelijk in full color geprint worden door middel van dye-sublimation. Ideaal voor kleine oplages of veel wisselende ontwerpen.

Evolis kaartprinter direct-to-card dye sublimation printprincipe

MONOCHROOM PRINTEN
Het monochroom (1 kleur) printen door middel van thermal transfer, van bijvoorbeeld teksten, nummers, barcodes of QR codes geeft een perfect resultaat op zowel blanco als voorbedrukte plastic kaarten.

KWALITEIT
In monochroom kunnen haarscherpe teksten, nummers, QR of barcodes worden geprint.
In full color kunnen perfect foto’s of achtergronden worden geprint. Het printen van grote volvlakken in 1 kleur wordt afgeraden want dit zal onvermijdelijke strepen in het volvlak opleveren.

NEAR TO EDGE PRINTING
Bij volledig full color printen is altijd een heel kleine onbedrukte witmarge aanwezig van een paar tienden van een millimeter. 

MINDER GESCHIKT VOOR RFiD / NFC KAARTEN
De chip en antenne in deze kaarten kunnen er voor zorgen dat een oneffenheid (deukje) in het toplaminaat van de kaart zit. Als op die plaats geprint wordt dan kan daar een vlekje zichtbaar worden in de bedrukking.

Kaartontwerp
Dit is het beoogde ontwerp om te printen
RFiD NFC inlay
De chip en de antenne die in de kaart zijn gelamineerd
Eindresultaat
Witte vlek op plaats van de chip en/of antenne

Om dergelijke witte vlekken te vermijden kan gekozen worden om hiermee rekening te houden in het ontwerp van de kaart óf te kiezen voor een ReTransfer kaartprinter. Retransfertechniek heeft namelijk geen last van de oneffenheden en biedt daarbij ook een volledig randaflopende print, zonder witmarge.