Plastic kaart toepassingen

Medewerkers pas

Toegangscontrole cards in een bedrijfsomgeving zijn steeds belangrijker geworden en worden beschouwd als een onderdeel van de mate van bedrijfsbeveiliging.

Wanneer uitgerust met chiptechnologie of RFID en gecombineerd met diverse andere security features, is een dergelijke kaart vaak meer dan alleen een “pasje” voor medewerkers met naam, foto, functie, afdeling, enzovoorts.

Prijskaart / Toonbankkaart

Print uw prijs- en productkaarten op PVC cards en verbeter uw efficiency.
Flexibel en praktisch, het printen van productinfo op plastic kaarten versterkt uw uitstraling en werkt hygiënisch.
Hiermee onderscheid u zich van de concurrent.

Card Vision heeft diverse kleuren plastic kaarten uit voorraad leverbaar.
Veelgebruikt voor prijskaarten is een mat zwarte kaart, welke bij ons leverbaar zijn in verschillende formaten.

Betaalpassen

Verbeter de klantervaring, door het aanbod van hoge kwaliteit, veilige en gepersonaliseerde betaalkaarten.
Uitgifte op locatie, met gebruik van de laatste codeertechnologiën.

Geef uw klanten de kans om aankopen te doen met gepersonaliseerde prepaid kaarten.
Met de Evolis card printers kunnen ze eenvoudig geproduceerd worden en direct worden uitgegeven zodat uw klanten niet hoeven te wachten.

Geschikte kaartprinters

Complete pakketten

Bezoekers pas

Wanneer bezoekers een bedrijf bezoeken, is er een snelle en eenvoudige manier om hen te herkennen.
Hiervoor worden bezoekersbadges geprint op plastic cards, wat niet alleen de identificatiemogelijkheid maar ook het bedrijfsimago ophoogt.

Afhankelijk van het benodigde beveiligingsniveau van uw organisatie, kunnen bezoekerskaart oplossingen vanaf de basis tot meest uitgebreid worden ingezet.

Certificaat Diploma

Opleiders die cursussen aanbieden zoals EHBO, BHV of VCA veiligheid werken meestal met een papieren A4 certificaat van deelname of diploma.
Vaak wordt hierbij tevens een plastic card verstrekt zodat de cursist het bewijs van deelname ook bij zich kan dragen op de werklocatie.

Meestal wordt de plastic kaart voorbedrukt en nadien gepersonaliseerd. Dit kunt u doen met een van onderstaande printers, óf het uitbesteden aan Card Vision.

Ziekenhuizen

Identificatiepassen voor ziekenhuispersoneel.
Bruikbaar voor visuele identificatie, toegangscontrole, tijdsregistratie, enzovoorts.
Een dergelijke badge wordt grotendeels gebruikt om werknemers binnen het ziekenhuis te identificeren.

De gegevens op de kaart kunnen geprint worden in de vorm van bijvoorbeeld naam, foto, functie, afdeling, toegangszones, enzovoorts.

Legitimatiebewijs toezichthouder

Een pasfotokaart wordt gebruikt zodat een persoon zich kan identificeren als medewerker van overheidsinstelling of inspectie-orgaan
Voorzien van organisatie- logo is direct zichtbaar dat men als medewerker verbonden is aan de organisatie.

Bij de uitoefening van zijn taak draagt een toezichthouder een legitmatiebewijs bij zich, dat is uitgegeven door het bestuursorgaan onder verantwoordelijkheid waarvan de toezichthouder werkzaam is.

Een toezichthouder die als zodanig in functie is, moet altijd een legitimatiebewijs kunnen tonen.
Zelf maken is mogelijk met een van de Card Vision kaartprinters, maar wij verzorgen het tevens voor vele (overheids)organisaties in service waardoor wij u alle zorg uit handen nemen.

Geschikte kaartprinters

Complete pakketten

Thuiszorg medewerkers

Wanneer thuiszorgmedewerkers een cliënt bezoeken, is er een snelle en eenvoudige manier om hen te herkennen.

Hiervoor worden medewerkersbadges geprint op plastic cards, wat niet alleen de identificatiemogelijkheid maar ook het bedrijfsimago ophoogt.

Klantenkaart

Klantenloyaliteit is een belangrijke motor tot de groei van uw markt.
De uitgifte van een gepersonaliseerde klantenkaart helpt hier zeker bij, nog meer indien u deze zelf op ieder gewenst moment kan printen en meegeven.
Goed voor uw bedrijfsimago.

Klantenkaarten zijn zeer goed bruikbaar voor klantentrouw en acquisitie.
Beloon een trouwe klant met een gepersonaliseerde kaart en zorg voor meer en wederkerende omzet.

Evenement, Beurs en Congres

Een evenment biedt een grote variatie aan activiteiten, maar met hetzelfde doel; hoe bieden wij het maximale gemak aan bezoekers, zonder beperkingen en tegen een competetieve prijs.

Card Vision PVC card printers om de identificatie van bezoekersstromen te sturen, gebieden af te kaderen of zelfs betaalmogelijkheden te integreren.
Allemaal met 1 medium; de plastic card.

Bij grote sportevenementen wordt regelmatig gebruik gemaakt van XL formaat kaarten in plaats van het standaard formaat bankpas.
Hiervoor heeft Card Vision de oplossing beschikbaar in de vorm van de Matica XL8300 retransfer cardprinter.

Studentenkaart / Leerlingpas

De studentenkaart of leerlingpas biedt visuele identificatie van de kaarthouder door middel van bijvoorbeeld een kleurenafdruk op de pas met naam en pasfoto.

Identificatie, toegang en registratie binnen universiteiten zijn zaken waar iedere student mee te maken krijgt.
Behalve geautoriseerde toegang tot de universiteit is de studenten ID inzetbaar voor meerdere applicaties zoals aanwezigheidsregistratie, kantine betalingen, kopiëren.

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.