Retransfer cards

Geschikt voor kleine oplages

Bedrukking door middel van retransfer; een zeer flexibele mogelijkheid om plastic cards te bedrukken.

De hoogst haalbare kwaliteit in kleine aantallen op bankpasformaat volgens ISO7810.

Snelle levertijd, spoed mogelijk

Wij verzenden de retransfer geprinte pasjes standaard op 4 tot 6 werkdagen.

Moet het nog sneller?
Geen probleem, we bieden services met een spoedlevering; verzending op 2 werkdagen of zelfs 1 werkdag.

Zelfs 1 kaart bedrukken kan

ReTransfer geprinte kaarten worden stuksgewijs geproduceerd.
Hierdoor is het mogelijk om 1 pasje te laten maken.

Dit kan rechtstreeks via onze webshop, waar ook het ontwerp kan worden gemaakt.

Productie methode

We nemen als basis een witte creditcard volgens ISO7810. Deze kaart wordt door middel van een retransfer techniek geprint op 600dpi, randaflopend in full color.

De print wordt in spiegelbeeld tegen een kunststof film gezet, welke daarna op de kaart gelamineerd wordt. Hierdoor ligt de bedrukking onder een hoogglans laminaat.

Het printen van de layout kan direct inclusief variabele gegevens (zoals naam, adres, nummer, enzovoorts).

Met deze techniek kan de afbeelding compleet randaflopend op de de kaart geprint worden, dus zonder enige witmarge aan de randen.

Voordelen van ReTransfer

Doordat de kaarten stuksgewijs geprint worden, is het mogelijk om elke gewenst oplage te verzorgen.

Omdat deze kaarten bij Card Vision in huis geproduceerd worden, kan er scherp gestuurd worden op levertijd.
Standaard verzenden we op 4 tot 6 werkdagen, maar het is ook mogelijk om de kaarten op 2 en zelfs 1 werkdag te verzenden.

Dit maakt ReTransfer geprinte kaarten een ideale oplossing als u snel plastic kaarten nodig heeft.

Zowel de PVC kaarten als de printmachines die wij gebruiken zijn van de hoogst haalbare kwaliteit.

Voordelen van ReTransfer

 • Kleine en flexibele oplages

  ReTransfer print is een ideale productiewijze om een kleine oplage plastic kaarten te laten maken. Zelfs 1 kaart is mogelijk!

 • Hoge kwaliteit

  Een fraaie hoge resolutie full color print, geheel randaflopend onder een hoogglans film aangebracht. Enkel- of dubbelzijdig.

 • Korte levertijden

  ReTransfer geprinte kaarten verzenden wij standaard op slechts 4-6 werkdagen. Nóg sneller nodig? Geen probleem met onze spoedservice verzending op 1 of 2 werkdagen.

Kleur opbouw

 • Full color

  De door Card Vision geleverde retransfer plastic kaarten worden gemaakt in full color CMYK. Hiermee kan een complete kleurenafbeelding op de kaart worden geprint.

 • Extra zwart

  Hard zwart wordt gebruikt, als aanvulling op de full color print, voor hard zwarte teksten, nummers, barcode, of QR code.

 • Volledig randaflopend

  Door de gebruikte techniek kunnen we de afbeelding compleet randaflopend op de de kaart printen, dus zonder enige witmarge aan de randen.

Kleur opbouw

De door Card Vision geleverde retransfer plastic kaarten worden geprint in full color CMYK.

Met de 3 basiskleuren CMY (Cyaan, Magenta, Yellow) is het mogelijk een groot aantal kleuren te kunnen verkrijgen door kleurmenging.

De aanvullende K staat voor zwart, wat bij retransfer geprinte plastic kaarten indien nodig wordt gebruikt voor het aanbrengen van hard zwarte teksten , QR codes of barcodes.

Leverbare formaten

Card Vision levert retransfer geprinte kaarten hoofdzakelijk op creditcard formaat volgens ISO7810 (85,6 x 54 x 0,76 mm). Het bekende “formaat bankpas”.

Er zijn afwijkende maten die op deze wijze geproduceerd kunnen worden, in de vorm van een labelcard bestaande uit 2 of 3 los te breken labels.

Ook een versie met 3 los te breken labels voorzien van MIFARE® NFC chip is mogelijk.

Leverbare formaten

 • Standaard bankpas fomaat

  Dit is het meest gebruikte formaat. 1 op 1 bankpasformaat volgens ISO7810. Afmetingen 85,6 x 54 x 0,76 mm.

 • 3-in-1 labelkaart

  Het bruto kaartformaat van een bankpas, los te breken in 3 labels. Het netto labelformaat is 54 x 28,5 x 0,76 mm. Ook verkrijgbaar voorzien van een rond gat van Ø 5 mm per label, zodat ze te gebruiken zijn als sleutelhanger of veiligheidslabel.

 • 2-in-1 labelkaart

  Het bruto kaartformaat van een bankpas, los te breken in 2 labels. Het netto labelformaat 85,6 x 27 x 0,76 mm en beide labels zijn voorzien van een gat . Keuze uit rond gat van Ø 5 mm of een sleuf gat van 3 x 14 mm.

Extra's en speciale uitvoeringen

 • Magneetstrip

  De retransfer geprinte plastic kaarten kunnen worden uitgevoerd met een HiCo of LoCo magneetstrip volgens ISO 7811-2/3/4/5/6. Op de magneetstrip kunnen gegevens worden gecodeerd die daarna kunnen worden uitgelezen via een magneetkaartlezer.

 • NFC / RFiD

  Er zijn diverse protocollen. Card Vision werkt standaard met kaarten met de EM- of MIFARE® technologie. EM werkt op 125 kHz en is een chip die alleen kan worden gelezen (het unieke chipnummer dat er in staat). MIFARE® kaarten bevatten een chip die werkt op 13,6 mHz, waarbij de chip zowel gelezen als beschreven kan worden.

 • Metallic kaart

  Het is met retransfer mogelijk om op metallic zilveren kaarten te printen, in plaats van op de standaard witte kaarten. Dit heeft wel een invloed op het kleurbeeld wanneer er vergeleken wordt met een full color print op wit. Alle witte delen in het ontwerp worden zilver en alle andere kleurtinten in het ontwerp worden metallic door de onderliggende zilverlaag. Door te spelen met kleuren in het ontwerp zoals grijs of geel-bruin, kan het onderliggende zilver van de basiskaart verschillende zilver- en goudtinten gaan vormen.

Extra's en speciale uitvoeringen

De retransfer geprinte plastic kaarten kunnen worden uitgevoerd met extra’s zoals een magneetstrip ( LoCo of HiCo) of een contactloze NFC / RFiD chip.

Voor de contactloze kaarten zijn er diverse protocollen. Card Vision werkt standaard met kaarten met de EM- of MIFARE® technologie.

Ook is het mogelijk om te printen op een metallic kaart in plaats van een witte basis. Hiermee is het mogelijk een goldcard of silvercard te maken. Er zijn wel wat beperking met betrekkingen tot kleuren.

Zelf kaarten aanleveren?

Het is mogelijk dat u kaarten aanlevert aan Card Vision ter bedrukking. Op deze manier kunnen wij uw eigen kaarten, bijvoorbeeld van uw beveiligingssysteem, bedrukken naar wens.

Vooraf even testen

De meeste kaarten zijn door Card Vision prima achteraf te printen. Voor de zekerheid willen we de kaarten vooraf beoordelen en een test doen, om zeker te weten dat uw kaart en geschikt zijn.

Hoe aanleveren?

Lever de kaarten schoon, vet- en stofvrij, volledig vlak aan.
Zorg dat de kaarten goed verpakt zitten zodat ze niet vies kunnen worden of onderling kunnen schuiven en krassen.
Er zijn fabrieken die blanco kaarten stuksgewijs in een folie verpakken. Als u deze kaarten aanlevert ter bedrukking, moeten wij de kaarten per stuk uit de folie halen. Hiervoor zullen wij kosten in rekening brengen.

Misdrukken

Er kán wel eens een misdruk ontstaan.
Dat is al vervelend genoeg, dus de kosten van de misdruk zijn voor opdrachtnemer Card Vision BV.
De kosten van de mislukte aangeleverde kaarten zijn voor opdrachtgever.

Lever altijd 10 extra kaarten aan, bovenop het aantal dat bedrukt moeten worden, zodat eventuele misdrukken ondervangen kunnen worden.

Zelf kaarten aanleveren?

 • Schoon: vet- en stofvrij

  Levert u ons kaarten aan ter bedrukking? Dan is het belangrijk dat deze compleet nieuw zijn en volledig schoon en vrij van vet, vuil, stof en vingerafdrukken. Pak kaarten nooit beet op het nog te beprinten oppervlak. Gebruik handschoenen.

 • Vlak en zonder kromming

  Sommige kaarten zijn niet helemaal vlak. Dit levert problemen op in onze printmachines. Daarom is het belangrijk dat de kaarten helemaal vlak zijn.

 • Goed verpakt

  Tegen elkaar gefixeerd zodat ze niet over elkaar heen schuren. Niet met plakband of elastiek, dit laat residu achter. Verpakken in een plastic bescherming, bijvoorbeeld rek- of krimpfolie

 • Handmatig uitpakken?

  Er zijn fabrieken die blanco kaarten stuksgewijs in een folie verpakken. Als u deze kaarten aanlevert ter bedrukking, moeten wij de kaarten per stuk uit de folie halen. Hiervoor zullen wij kosten in rekening brengen.

 • Bruto / netto aantal

  Bij ter bedrukking aangeleverde kaarten is het raadzaam extra kaarten aan te leveren om eventuele misdrukken op te vangen.

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.