Privacy verklaring

1 mei 2018

Uw privacy is voor Card Vision B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.
Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken, alleen voor het doel waarvoor u ze verstrekt.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op onze website en webshop allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Dit geldt ook voor aangeleverde gegevens ten behoeve van een order die wij voor u mogen uitvoeren.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Card Vision B.V.

Card Vision BV
Kerkweg 55 f
3235 XL ROCKANJE
The Netherlands

+31 (0)181 45 31 09
  info@cardvision.nl

Waarvoor gebruiken wij uw verstrekte gegevens?

Uw verzoek via onze website voor informatie of een offerte

Met een contactformulier kunt u ons vragen stellen of (offerte)aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw ingevulde telefoonnummer, e-mailadres, geslacht en naw-gegevens.
Dit hebben wij nodig vanwege het contact dat we met u leggen.

Uw bestellingen geplaatst in onze webshop
  • Als u een bestelling via onze webshop plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
  • Als u bij Card Vision BV een bestelling plaatst, bewaren wij – indien u er voor kiest een account aan te maken – uw gegevens op een Secure Server (beveiligde computer). U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voor het opslaan van uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Dat levert u zelf ook gebruiksgemak op, omdat u die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
De productie van uw plastic kaarten
  1. Het maken van gepersonaliseerde kaarten met tekstuele personalia zoals bijvoorbeeld naam, geboortedatum, lidnummer en andere aangeleverde data.
  2. Het maken van legitimatiebewijzen voor uw bedrijf of organisatie, voorzien van personalia, pasfoto en (indien van toepassing) handtekening.

In beide gevallen verstrekt u Card Vision BV steeds een kortdurende opdracht tot het maken van de pasjes.
Wij zullen de door u aangeleverde gegevens alleen gebruiken om de reeks passen van deze opdracht te produceren.

Wat doen wij nog meer met uw verstrekte gegevens?

Card Vision BV verkoopt uw gegevens nooit

Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als
de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Verstrekken aan derden als dat nodig is

Wij werken met bepaalde bedrijven samen die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen, uitsluitend indien noodzakelijk.
Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met PostNL en/of DHL of een koeriersdienst.

Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank van onze betalingsprovider Sisow.

Wat als uw verstrekte gegevens niet meer nodig zijn?

Bewaartermijn

Uw verzoek om informatie of een offerte

Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna.
Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Uw webshop bestellingen

Wij bewaren deze informatie zeven jaar (dat is de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Productie van uw plastic kaarten

De ten behoeve van een kaartproductie-order aangeleverde gegevens worden nog 1 week na uitlevering van de passen bewaard om eventuele controle na levering te kunnen uitvoeren op juiste verwerking. 

Vernietiging

Na de bovenstaande bewaartermijn worden de gegevens digitaal vernietigd en permanent van onze PC´s verwijderd, als ware het een digitale papierversnipperaar.
De door Card Vision gebruikte McAfee Shredder™ tool beveiligd uw privacy door veilig en permanent bestanden te verwijderen, zodat deze niet meer beschikbaar zijn of hersteld kunnen worden.

Het gebruik van onze website

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer.

Card Vision BV gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.
U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Card Vision BV geen cookies ontvangt.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.
Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.
Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De IP-adressen laten wij door Google  anonimiseren.

Opt-out

Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen.
Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Wat doen wij aan beveiliging?

Fysieke beveiliging
  • Toegang tot ons bedrijfspand is niet mogelijk zonder persoonlijke begeleiding van een Card Vision medewerker.
  • Voor toegangsbescherming van de omgeving waarin persoonsgegevens opslagen zijn maatregelen genomen zoals sloten en kluizen.
Digitale beveiliging
  • Ons netwerk is niet voor derden opengesteld.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.
  • Onze digitale omgeving is afschermd door middel van een automatisch up-to-date total protectie pakket.
DAS Privacy Protect

Deze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld met behulp van ons DAS Privacy Protect account.
Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zien wij die graag tegemoet op info@cardvision.nl .

Wat zijn uw rechten?

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zie de contactgegevens bovenaan deze pagina of op de contact-pagina.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen of informeren, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Card Vision BV heeft een meldplicht bij datalekken, dat doen wij bij het Meldloket datalekken AP.

Feedback

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van Card Vision BV, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181 45 31 09 of via email info@cardvision.nl .
Onze klantenservice helpt u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Zodra u dit venster sluit gaat u hiermee akkoord en kunt u optimaal gebruik maken van onze website.

Wilt u meer weten over het gebruik van cookies en onze privacy verklaring?

  Lees hier meer