Wat is personaliseren?

Personaliseren is het proces waarbij variabele data op plastic pasjes wordt aangebracht, zoals namen, functies, en andere unieke informatie.

Bij Card Vision kunt u de gegevens voor personalisatie zelf aanleveren.

Voor gedetailleerde specificaties over het aanleveren van variabele data kunt u hier terecht.

Visuele gegevens

Card Vision biedt een uitgebreide mogelijkheid om diverse variabele gegevens op plastic kaarten aan te brengen.

Hierbij kunt u denken aan het printen van namen, nummers, barcodes, QR-codes en het plaatsen van pasfoto’s.

Dit resulteert in zichtbaar aangebrachte personalisaties die op maat zijn gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Magneetstrip of chip coderen

Op onze kaarten kunnen we coderingen toepassen, zoals magneetstrip, contactchip of RFID-chip. Deze coderingen zijn niet zichtbaar op de kaart zelf, maar worden gebruikt wanneer de kaart wordt uitgelezen met uw apparatuur.

Daarnaast kunnen we deze coderingen combineren met een visuele personalisatie, zoals het printen van een bijbehorend kaartnummer op de kaart. Dit zorgt voor een geïntegreerd en efficiënt systeem voor uw identificatiebehoeften.

Technieken

Thermal transfer

Bij Card Vision wordt variabel personaliseren uitgevoerd met behulp van thermal transfer printing. Deze methode maakt gebruik van thermische printtechnologie waarbij pigmenten uit een printlint worden versmolten met de toplaag van het laminaat op de blanco of voorbedrukte pasjes. Zo wordt de gewenste variabele informatie op de kaarten aangebracht.

DOD

In sommige situaties worden barcodes aangebracht met behulp van DOD (drop-on-demand) printing of Inkjet printing. Toch blijft thermal transfer printing de meest toegepaste techniek voor variabel personaliseren bij Card Vision.

Dye Sublimation

Bij Card Vision worden full-color pasfoto’s geprint met behulp van dye sublimation printing. Deze technologie staat bekend om zijn hoge fotografische kwaliteit en wordt vaak gebruikt in fotoprinters. Bij ons wordt deze techniek toegepast om de pasfoto’s direct op de plastic pasjes aan te brengen.

Zichtbaar personaliseren

 • NAW gegevens

  Op plastic pasjes kunnen diverse variabele gegevens aangebracht worden, zoals naam, adres, functie enz.

 • Nummerreeks

  Card Vision kan uw plastic pasjes personaliseren met eenvoudige of ingewikkelde nummerreeksen.

 • Barcode

  Een barcode op plastic pasjes vormt een bepaalde waarde omgezet in veriticale lijnen.

 • QR code

  Een QR code is de 2-dimensionele variant van een streepjescode en wordt opgebouwd uit een vierkantjes-patroon.

 • Pasfoto

  Veel gebruikt bij personaliseren van pasfotokaarten of legitimatiebewijzen.

Onzichtbaar personaliseren

 • Magneetstrip coderen

  Met onze cardprinters kunnen magneetstripkaarten zelf gecodeerd worden, of Card Vision doet dit voor u in service.

 • MIFARE® codering

  MIFARE® chips kunnen worden geprogrammeerd / gecodeerd worden voor uw systeem, volgens uw exacte specificaties.

 • EM RFID chip

  De EM chip kan worden uitgelezen op de transponderfrequentie van 125 kHz. Het uitgelezen chipnummer kunnen we voor u nader verwerken.

 • Personalia / NAW gegevens

Op plastic pasjes kunnen verschillende variabele gegevens worden aangebracht, zoals voornaam, achternaam, afdeling, functie, personeelsnummer, enzovoorts. Deze gegevens zijn uiteraard uniek per persoon. Het aanleveren van deze gegevens gebeurt bij voorkeur in een Excelsheet die door ons wordt verstrekt.

In de Excelsheet kunnen alleen de gegevens worden ingevuld die nodig zijn voor de kaart-personalisatie. We hebben geen behoefte aan meer informatie dan dat.

Card Vision behandelt alle aangeleverde data met zorg en houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie over de AVG kunt u onze website hier raadplegen.

 • Nummerreeks

Card Vision biedt de mogelijkheid om uw plastic pasjes te personaliseren met zowel eenvoudige als complexe nummerreeksen.

Eenvoudige nummerreeksen kunnen bijvoorbeeld lopen van 1 tot 1000, al dan niet voorzien van voorloopnullen om de reeks 0001 tot 1000 te creëren. Iets complexer zijn nummerreeksen met een vaste voorloopcode of kenmerk, zoals bijvoorbeeld 3235XL001001 tot 3235XL010500.

Als u een speciale nummerreeks heeft of gegevens uit uw eigen systeem wilt gebruiken, kunt u deze aanleveren in een Excelsheet. Wij zullen deze gegevens vervolgens op de plastic kaarten printen.

 • Barcode

Een barcode op plastic pasjes bevat meestal een oplopend serienummer, eventueel in combinatie met letters. Deze cijfers en/of letters worden omgezet in verticale strepen van verschillende diktes die door een barcodescanner kunnen worden gelezen om de juiste informatie te verkrijgen.

Indien u een speciale nummerreeks of gegevens uit uw eigen systeem heeft, kunt u deze aanleveren in een Excelsheet, en wij zullen deze gegevens omzetten naar de bijbehorende barcode.

Er zijn verschillende soorten barcodes beschikbaar, en het is belangrijk om te weten welk type uw barcodescanner gebruikt. Als het exacte type niet bekend is, maar u heeft wel een werkende barcode, kunnen we deze voor u analyseren en reproduceren. Zo zorgen we ervoor dat de barcode probleemloos kan worden gelezen door uw scanner.

 • QR code

QR staat voor “Quick Response” en is ontwikkeld voor het snel decoderen van zijn inhoud.

Een QR-code is een 2-dimensionale variant van de traditionele streepjescode en wordt opgebouwd uit een patroon van vierkantjes. Het bevat informatie in twee richtingen: horizontaal en verticaal.

In tegenstelling tot de traditionele streepjescode, die slechts in één richting informatie bevat, kan de QR-code meer informatie bevatten dankzij de twee richtingen.

Uw gegevens als QR
De QR-code kan bijvoorbeeld een oplopend serienummer zijn. Als u een speciale nummerreeks of gegevens uit uw eigen systeem heeft, kunt u deze aanleveren in een Excelsheet. Wij zetten deze gegevens dan om naar een QR-code. Zo heeft u op de plastic pasjes de gewenste informatie in de vorm van een QR-code beschikbaar.

 • Pasfoto

Bij Card Vision kunnen we pasfoto’s printen op vooraf in offsetdruk bedrukte pasjes.

Deze optie is uitermate geschikt voor grote oplages van gepersonaliseerde pasfoto-kaarten of legitimatiebewijzen.
De voorbedrukte pasjes worden doorgaans bij Card Vision BV op voorraad gehouden en kunnen op afroep worden gepersonaliseerd met de aangeleverde data en pasfoto’s.

 • Magneetstrip coderen

Een magneetstrip op plastic kaarten bestaat uit één magnetische band die bij het coderen wordt opgedeeld in drie zogenaamde sporen (tracks).
Bij Card Vision wordt volgens ISO-standaarden gecodeerd op spoor:

 1. 79 tekens alphanummeriek
 2. 40 tekens nummeriek
 3. 107 tekens nummeriek

Met onze cardprinters kunt u magneetstripkaarten zelf coderen, of u kunt Card Vision deze service voor u laten uitvoeren.

Indien u wenst dat Card Vision de kaarten voor u codeert volgens uw specificaties, hebben we de juiste codeerspecificaties voor uw systeem nodig.

Als de juiste codeerspecificaties niet bekend zijn bij u, kunnen we voor een aantal bestaande kaarten analyseren. Hierdoor kunnen we de codering mogelijk door Card Vision laten reproduceren en een nieuwe reeks kaarten voor u verzorgen.

 • MIFARE® codering

De MIFARE® kaarten hebben altijd een uniek chipnummer (UID) dat af fabriek is geprogrammeerd. Dit nummer staat op een vaste positie en kan niet worden gewijzigd.

Bij Card Vision bieden we de mogelijkheid om uw MIFARE® kaarten uit te lezen of te coderen, dankzij de read/write functie van deze kaarten. Enkele voorbeelden van wat mogelijk is:

 • Het lezen van de gegevens op de kaart
 • Het toevoegen van nieuwe gegevens op de kaart
 • Het wijzigen van bestaande gegevens op de kaart
 • Beveiligen van sectoren met key A en/of B
 • UID op de kaart printen (decimale of hexadecimale notatie)
 • UID af storten in een Excelsheet

 

Met deze uitgebreide mogelijkheden kunt u de MIFARE® kaarten volledig aanpassen en personaliseren voor specifieke toepassingen in uw organisatie. Wij bieden een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

Om aan uw specifieke wensen te voldoen, hebben wij nauwkeurige specificaties nodig. Dit omvat alle benodigde gegevens en instellingen van de verschillende sectoren en blokken op de kaart. Met deze gedetailleerde informatie kunnen wij de gewenste aanpassingen en coderingen nauwkeurig uitvoeren, zodat de kaarten perfect aansluiten bij uw unieke vereisten.

 • EM RFID chip

Een EM-kaart is een read-only transponder, wat betekent dat het niet mogelijk is om eigen gegevens op de chip weg te schrijven.

In de EM RFID-chip staat af fabriek een uniek chipnummer geprogrammeerd dat niet gewijzigd kan worden. Echter, bij Card Vision kunnen we dit chipnummer uitlezen en vervolgens op verschillende manieren verwerken:

 1. We kunnen het chipnummer op de kaart printen, zowel in decimale als hexadecimale notatie.
 2. We kunnen de chipnummers verzamelen in een Excelsheet, zodat u deze nummers vooraf in uw systeem kunt uploaden. U kunt hiervoor contact opnemen met uw systeemleverancier om de mogelijkheden te bespreken.


Heeft u specifieke wensen die niet binnen deze opties vallen?
Laat het ons weten en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

+31 (0) 181 45 31 09

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Fair Use

Printer inclusief 1 jaar gratis telefonische support

Wanneer u een nieuwe printer bij ons aanschaft, staan wij uiteraard klaar om u te assisteren bij eventuele ondersteuningsvragen. Bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft bij de installatie of als u geconfronteerd wordt met verwarrende foutmeldingen. Dit is de toegevoegde waarde die Card Vision biedt.

Ons idee van Fair Use

Onze support is gebaseerd op een redelijk beroep op onze tijd en expertise. Dit betekent dat we geen uitgebreide training voor het gebruik van de kaartprinter of software verzorgen, maar we zullen u zeker op weg helpen.

Wat bieden we naast telefonische support

Voor de kaartprinter installatie en -gebruik zijn printerdrivers en handleidingen beschikbaar in onze support-sectie op de website. Binnen de cardPresso software vindt u een uitgebreide handleiding in het help-menu.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

7 panel ½YMCKO•KO full color printlint

Het afdruklint bestaat uit maar liefst zeven opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart, transparant en nóg een keer zwart en transparant: YMCKOKO.

De YMC panels zijn bij dit lint gehalveerd (daarom de naam ½YMC-KO-KO).
Hiermee kan een full color afbeelding van maximaal 35 mm op de kaart worden geprint.
De plaats op de kaart van de full color afbeelding is vrij te bepalen.

Met een lengte van 98 mm van de zwarte K en transparante O panels, kan de gehele kaart van links tot rechts geprint worden (near to edge).
Dit maakt het printlint ideaal geschikt voor het personaliseren van bijvoorbeeld offset voorbedrukte kaarten.

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van zeven panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het eerste K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes aan de voorzijde. Vervolgens wordt het geheel bedekt met de eerste transparante vernis-overlay (O).

Door de toevoeging van het zwarte 6e panel (K) kan de duplex mode van de Evolis Primacy optimaal benut worden. De kaart wordt omgedraaid en de achterzijde van de kaart wordt in zwart geprint met het extra K panel. Deze print kan ter bescherming worden afgedekt met de extra transparante vernis-overlay (O).

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

6-panel full color printlint

Het afdruklint bestaat uit zes opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart, transparant en nóg een keer zwart: YMCKOK.
Met een lengte van 98 mm per panel kan de gehele kaart van links tot rechts in full color geprint worden (near to edge).

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van zes panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het eerste K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes aan de voorzijde. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Door de toevoeging van het extra 6e panel (K) kan de duplex mode van de Evolis Primacy optimaal benut worden. De kaart wordt omgedraaid en de achterzijde van de kaart wordt in zwart geprint met het extra K panel.

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

5 panel ½YMCKO full color printlint

Het afdruklint bestaat uit vijf opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart en transparant: YMCKO.

De YMC panels zijn bij dit lint gehalveerd (daarom de naam ½YMCKO).
Hiermee kan een full color afbeelding van maximaal 35 mm op de kaart worden geprint.
De plaats op de kaart van de full color afbeelding is vrij te bepalen.

Met een lengte van 98 mm van het zwarte K en transparante O panel, kan de gehele kaart van links tot rechts geprint worden (near to edge).
Dit maakt het printlint ideaal geschikt voor het personaliseren van bijvoorbeeld offset voorbedrukte kaarten.

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van vijf panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om de full color afbeelding van 35 mm op te bouwen. Het K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing wordt de kleur van het printlint rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

Monochroom printlint

Het afdruklint bestaat uit één doorlopende kleur. De monochrome afdruk is een solide kleur, en het creëren van kleurgradaties (lichter of donkerder) is niet mogelijk. De printerstuurprogramma’s van Evolis bieden echter wel de optie om de monochrome afdruk in te stellen op “grijstinten”, waardoor de suggestie van lichtere of donkerdere tonen mogelijk is.

Monochroom printen is zeer kosteneffectief voor het personaliseren van voorbedrukte kaarten of het uitgeven van kaarten met één kleur.
Evolis biedt een uitgebreide serie aan monochrome printlinten:

De Evolis productlijn omvat verder nog speciale linten voor specifieke taken:

• Witte handtekening voor ondertekening of handgeschreven notities op de kaart.
• Krasfolie-inkt om een code of het ID-nummer van de kaarthouder te verbergen.
• BlackFLEX-lint voor personalisatie in zwart op materialen zoals papier of ABS-plastic.

Lint-besparende functie

Met deze functie in de Evolis printers, komt het verbruik van het lint wordt gebruikt overeen met het daadwerkelijk bedrukte oppervlak op de kaart, plus een marge van 7 mm.
Hierdoor wordt er minder monochroom lint gebruikt en wordt het aantal kaarten dat met één lint kan worden afgedrukt aanzienlijk verhoogd.

Gebaseerd op een afdrukcapaciteit van 1.000 prints, is het verbruik als volgt:

100% layout = 445 cards/rol
88% layout = 500 cards/rol
50% layout = 810 cards/rol
25% layout = 1370 cards/rol

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

Direct to card printing

Via direct-to-card printing worden de kleuren van het printlint in verschillende stappen rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart gedrukt met behulp van de printkop.

5-panel full color printlint

Het afdruklint bestaat uit vijf opeenvolgende panels in de kleuren geel, magenta, cyaan, zwart en transparant: YMCKO.
Met een lengte van 98 mm per panel kan de gehele kaart van links tot rechts in full color geprint worden (near to edge).

5 panel printlint panels

Voor elke kaart die moet worden afgedrukt, wordt één reeks van vijf panels gebruikt.
YMC wordt ingezet om een full color afbeelding op te bouwen. Het K (zwart) panel wordt gebruikt voor het printen van solide zwarte elementen, zoals teksten, nummers, QR-codes of barcodes. Vervolgens wordt het geheel bedekt met een transparante vernis-overlay (O).

Dit printlint kan tot 16 miljoen kleuren reproduceren en is samengesteld om scherpe, heldere beelden en duidelijke tekst te produceren. De beschermende laklaag zorgt voor een langere levensduur van uw afdrukken.

Bewaren en levensduur

De opslagtemperatuur moet tussen de 5-25°C (41 – 77°F) zijn, met een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen 50-70%. Deze linten zullen tot zeker 1 jaar na aankoop kunnen functioneren als ze worden bewaard in een koele, droge omgeving en ongeopend blijven in de originele verpakking. Eenmaal geopend hebben deze linten een levensduur van 3 maanden als ze worden bewaard onder koele, droge omstandigheden. Dit zijn de minimale specificaties, dus het zou prima kunnen dat de echte levensduur langer is. Voor al deze linten geldt: vermijd stof, direct zonlicht, hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Plaats ze niet in de buurt van oplosmiddelen of andere chemicaliën.

RETRANSFER CARD PRINTING

INDIRECT OP DE KAART AANBRENGEN
In tegenstelling tot traditionele dye sublimation-printers voor kaarten die direct op de kaart printen, passen retransfer-printers de afdruk toe op een transparante film. Deze film wordt vervolgens thermisch verbonden met de plastic kaart.

FULL COLOR PRINTEN
Plastic kaarten kunnen randloos en in volledige kleur worden bedrukt. Dit is bijzonder geschikt voor situaties waarin kleine oplages of frequente ontwerpwijzigingen nodig zijn.

UITSTEKENDE KWALITEIT
Retransfer-printers leveren een uitstekende printkwaliteit, wat resulteert in perfecte full-color foto’s of achtergronden. Het is echter aanbevolen om het printen van grote massieve vlakken in één kleur te vermijden, omdat dit mogelijk strepen in het vlak kan veroorzaken.

VOLLEDIG RANDLOOS PRINTEN
Dankzij het ReTransfer printproces is het mogelijk om echte rand-tot-rand dekking te bereiken zonder enige witte marge.

IDEAAL VOOR CHIPKAARTEN
Aangezien er tijdens het printproces geen direct contact is tussen de printkop en de kaart, wordt er geen invloed uitgeoefend op de contactchip, contactloze chip of antenne die zich in de kaart bevindt. In tegenstelling tot direct-to-card printers, waar afdrukproblemen kunnen ontstaan op de plek van de chip, ondervindt een retransfer-printer hier geen enkel probleem mee.

Windows QuickAssist

In Windows 10 is standaard een app aanwezig om computerondersteuning op afstand aan te bieden of te krijgen. Dit kan namelijk met Quick assist, hiermee kunt u uw scherm delen met Card Vision.

QuickAssist opstarten

Voordat wij uw computer of laptop kunnen overnemen zal op uw computer de APP Quick Assist gestart moeten worden.

U kunt dit doen door linksonder in de zoekbalk Quick Assist in te voeren, dan verschijnt de APP Quick Assist in het startmenu die u kunt starten door er met de muis een keer op te klikken.

Beschikbaar op uw PC?

Quick assist is standaard beschikbaar vanaf Windows 10 versie 1607.
Om uw eigen Windows 10 versie te controleren gaat u als volgt te werk: Klik met de rechtermuisknop op de Windows Startknop links onderin en aansluitend op Systeem.
Heeft u niet de juiste versie dan is het eerst tijd om te updaten. Vraag uw systeembeheerder om dit te verzorgen. Hierbij kunnen wij u niet ondersteunen.

Uw scherm delen

Als de APP Quick Assist opgestart is dan heeft u de mogelijkheid om uw computer (scherm) te delen met Card Vision. Hiervoor krijgt u een unieke eenmalige code van onze medewerker.

LET OP:
Het is wel van belang als u met de app werkt dat u over een Microsoft account beschikt. Heeft u die niet dan kunt u die tijdens het instellen eenvoudig maken.

U belt ons, wij controleren uw aankoop

U gaat ons bellen voor ondersteuning?

Nogmaals: uitsluitend 1 jaar gratis telefonische ondersteuning volgens onze onderstaande voorwaarden. Let op dat wij hierop strikt controleren.

Heeft u een supportcontract bij ons afgesloten?
Wij vragen naar het factuurnummer wanneer u contact opneemt.

Recht op gratis ondersteuning

 1. Ik heb de printer nieuw bij Card Vision gekocht, en
 2. De aankoop is niet langer dan 1 jaar geleden gedaan, of
 3. Ik heb een supportcontract afgesloten.

Geen gratis ondersteuning

 1. Ik heb de printer niet bij Card Vision gekocht.
 2. Wel bij Card Vision gekocht, maar langer dan 1 jaar geleden.
 3. Ik heb de printer tweedehands gekocht.
 4. Ik heb geen supportcontract afgesloten.

Voldoet u aan de bovenstaande noodzakelijke voorwaarden? Bel dan

+31 (0)181 45 31 09

Voldoet u niet aan de genoemde voorwaarden?
Dan zullen wij u onherroepelijk wijzen op de mogelijkheden voor betaalde support.

DIRECT TO CARD PRINTING

DIRECT OP HET KAART OPPERVLAK
De kleuren van het  printlint worden met de printkop rechtstreeks (direct) op het laminaat van de plastic kaart geprint.

MONOCHROOM PRINTEN
Het monochroom (1 kleur) printen van bijvoorbeeld teksten, nummers, barcodes of QR codes geeft een perfect resultaat op zowel blanco als voorbedrukte plastic kaarten.

FULL COLOR PRINTEN
Ook kan een plastic kaart geheel of gedeeltelijk in full color geprint worden. Ideaal voor kleine oplages of veel wisselende ontwerpen.

KWALITEIT
In monochroom kunnen haarscherpe teksten, nummers, QR of barcodes worden geprint.
In full color kunnen perfect foto’s of achtergronden worden geprint.
Het printen van grote volvlakken in 1 kleur wordt afgeraden want dit zal onvermijdelijke strepen in het volvlak opleveren.

NEAR TO EDGE PRINTING
Bij volledig full color printen is altijd een heel kleine onbedrukte witmarge aanwezig van een paar tienden van een millimeter. 
Is die minimale witmarge bij volledig full color printen niet te vermijden?
Jazeker wel, want die perfectie is te vinden in een ReTransfer kaartprinter.